Beste Amigos & Amigas,

Onze voorzitter heeft de vraag gekregen of wij, als club, willen komen tappen op de braderij te Schoten. Dit is een zeer lucratieve activiteit om een extra centje in de clubkas te krijgen!

En wie in het verleden al eens mee komen helpen is op zo’n activiteit weet dat dit heel aangenaam kan verlopen en dat dit de band tussen de verschillende Amigos-leden alleen maar kan versterken.    In het verleden boden wij zo bvb. onze diensten aan op de parkavonden in Halle en op de nacht van Maes in Pulle. “Werkendag”, maar “vollen bak” ambiance en een prima sfeertje gegarandeerd.

Deze braderij gaat door van vrijdag 23/6 tot en met zondag 25/6. Wij nemen de stand van Schoten SK over, die niet aan voldoende helpers geraken.  Raoul Gagelmans levert daar de drank en dat is ook onze Amigos-brouwer, dus ’t bier en (fris)drank gaan we zeker lusten. ;-)

 HelpingHand

De juiste tap uren moeten we nog doorkrijgen van de gemeente Schoten, maar voorlopig hebben we al volgende gegevens :

Wij bemannen daar de tapwagen van Gagelmans en in de Kwadro tent kunnen we enkele tafels en stoelen zetten.

Vrijdag start men vanaf 14.00 uur tot 22.00 uur.

Zaterdag is de stand normaal open van 10.00 uur tot 22.00uur en zondag rond de middag tot 20.00 uur.

Wij voorzien tappers in de tapwagen en personen voor de jetons. Voor de helpende handen voorzien wij ook een Unieke Amigos T-Shirt !

Dus als jullie 1 of meer van deze momenten vrij zijn en de club een hart (euro ;-)) onder de riem willen steken, laat dan gerust iets weten via mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of via PM op http://www.facebook.com/AmigosArena

 

Misschien is het wel leuk om met enkele ploeggenoten, spelers, ouders, enz…. af te spreken en er samen in te vliegen?

Hopend op een “massale” respons én opkomst,

Vriendelijke groeten,

Bestuur Amigos

Nieuwe Sponsors

Go to top