Niettenstaande de winst in de eerste set met 25-21 kon Jaraco As in de tweede set, met ex-Amigos speelsters Katrien Gielen en Joke Hoeyberghs en beiden terugkijkend op een zeer degelijke wedstrijd, onze dames in achtervolging duwen. Zelfs de fenomenale inhaal-rush van 13-19 naar 23-23 was onvoldoende . Jaraco bleef rustig en kon de twee laatste punten scoren, dus 23-25.

In de derde set was het weer van dat. Amigos liet As weer uitlopen tot 17-23, maar een ijzig kalme Sarah Cools deed Jaraco wankelen door haar gestrekte services en uiteindelijk ontbond Lotte haar duivels 26-24. Wie nu een beter Amigos verwachtte, kwam bedrogen uit. Amigos bleef ziek in het zelfde bedje: te weinig slagkracht en vechtend tegen zichzelf, vandaar de 19-25.

In de vijfde set had Jaraco As nog heel wat energie over en zette onze dames onmiddellijk op een verschrikkelijke 4-12. De te late reactie bracht nog een schrale 7-15 op. Helaas, helaas voor onze dames en proficiat voor een gemotiveerd Jaraco As.

Met de komst van VBC Guibertin stond er een heuse topper in de onderste regionen op het programma voor onze heren. Wie pronostikeerde op de Waalse vereniging, kwam bedrogen uit. Amigos greep onmiddellijk het heft in handen en tot grote verwondering  van vooral de Guibertins was het direct 8-2. Deze voorsprong werd niet meer afgegeven  en er werd vlot naar 25-22 gegaan. Ook in set 2 en 3 een zelfde scenario, Amigos heerste door zijn aanvallend geweld en Guibertin werd geplaagd door een ontzettend hoog aantal fouten. Dus tweemaal 25-19, uitblinkers vernoemen is hier een onmogelijke taak maar toch enkele leuke cijfers. Sony met 44% in aanval, Jonas Colson met 57%, Jonathan De Vriese met 88% en natuurlijk bad boy Jeroen met zo'n 50%. 

10 Robin De Bont Trans

Libero Robin De Bont, voor de eerste maal in functie, gaf zeker een boost aan de ploeg met zijn présence en zijn spelinzicht en liet daardoor gans de ploeg naar een hoger niveau groeien. Amigos telt nu 6 punten en is even weg van de laatste en voorlaatste plaats, nu nog bevestigen.

Heren 3 moesten nipt het verlies incasseren in Leuven, maar de setstanden geven toch wel een leuke wedstrijd weer. 25-15, 15-25, 26-24 en 25-22.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top