Na de zware nederlaag van de Dauphines de Charleroi vorige week tegen Kieldrecht wisten we dat zij op een revanche uit waren. En juist onze dames werden de dupe van deze historie. Een oppermachtig Charleroi overklaste onze dames in zowat alles: hun services, hun aanvallend geweld en een bijna feilloos receptiespel en verdediging. Wat zette Amigos daar tegenover? Veel te weinig, maar soms toch ook enkele hartversterkende acties, maar dat was jammer genoeg niet genoeg om een vuist te maken tegen deze tegenstrever. De verliessetten met 25-13 en 25-9 waren misschien wel iets te zwaar, maar weerspiegelen toch het wel gebrek aan "fighting spirit" en een beetje de fierheid eigen aan Amigos.

In de derde set gooide trainer-coach Jeroen zijn ploeg wat dooreen en bracht met Noor, Ellen en Hélène jong geweld in het team, die samen met Stephanie, Sarah Cools, Lise en Tara nu wel in de wedstrijd waren. Tot 18-18 konden onze dames in het spoor van Charleroi blijven, ook Jana deed haar best om de receptie bij te staan. Echter Charleroi stak nu een tandje bij en liep zelfverzekerd naar de 25-18.

Moeten we treurig zijn om te verliezen van een haast perfect spelend Charleroi? of moeten we teleurgesteld zijn in de niet Amigos-houding? Eerder denken we aan een spetterende revanche voor eigen publiek tegen het toch wel verrassende Jaraco As met supervedette Katrien Gielen en al beginnend om 17h30 want onze heren nemen het later om 20h30 op tegen VBC Axis Guibertin.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top