heren groepa  


Dinsdagavond gingen de jongens van coach Tom Spittaels in de Arena tegen Lindemans Aalst voor de heenwedstrijd van de ¼ finale van de beker van België. Coach Tom startte met Jan Van Hoeck (groot debuut), Sonny Chaney, Jonas Colson, Jonathan Devriese, Thomas Hofmans, Jeroen Oprins als kapitein en libero Thomas Bisaerts.

Amigos scoorde wel het eerste punt, maar met services van Frank Depestele werd dit vlug teniet gedaan. De ganse set was Amigos op achtervolgen aangewezen, het tempo van Aalst was iets te hoog. Eindstand 13-25.
In set 2 bleef Amigos in het spoor van Aalst tot 10-10. Enkele mooie individuele acties van onder meer Jonathan en de ingekomen Jef Vleugels konden niet verhinderen dat ook nu Aalst de set binnen haalde met 22-25.

 

Set 3 was zeker de beste van de vier voor ons dan. Zowat heel de ploeg groeide naar een stevig niveau en Lindemans nam het misschien iets te nonchalant op, maar uiteindelijk stond er 25-21 op de bordjes.

Coach Johan Devoghel van Aalst predikte vooral concentratie en dat liet zich onmiddellijk voelen met een 2-6 stand. Met de invalbeurt van Robin De Bont, die duidelijk nog niets van zijn flair, zijn inzicht en zijn perfecte verdediging heeft verloren, kwam Amigos toch weer in wedstrijd. Bij 9-9 nam Walker echter het voortouw en sleurde Aalst naar een 13-18. Amigos bleef zich verbeten verdedigen en moest na een enig hectisch eindpunt zich verloren verklaren.

Mooie wedstrijd en ideale voorbereiding op de wedstrijd van zondagavond om 18h00 tegen Callant Antwerpen. Nu onze jongens U 15 woensdag reeds de maat genomen hebben van hun vrienden van Antwerpen, moeten onze heren 1 voor een stunt zorgen.

Dames 2 gaat op zaterdag op bezoek bij het voorlaatste geplaatste VC Kasterlee, steeds een moeilijke opdracht en heren 3 gaan naar Sparvoc Lanaken, dat slechts een puntje meer telt dan onze jongens.

Heren 2 ontvangen zaterdagvond op het centrale plein de mannen van Nivelles, die als tweede geklasseerde, zeker geen hapklare brok zullen zijn en dames 1 moeten naar de meisjes van Dauphines Charleroi, die aan een wisselvallig seizoen bezig zijn maar toch netjes op een tweede plaats staan.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top