Beginnen doen we met het puntje dat heren2 meegraaiden uit Blaasveld, spijtig moest in de tie-break de duimen gelegd worden voor M-Siks. Nochtans is dat punt zeker verdiend, want de jongens van Blaasveld geven thuis niet gemakkelijk iets weg.

Alle lof dit weekend gaat uit naar onze heren 1. Na de zware toogdienst van vrijdagavond, wat een sfeer, gingen zij onverdroten van start tegen het heterogene stel van de bezoekers uit Waremme. Zowel Jeroen als zijn medemaats waren niet onder de indruk en gingen het best van start. Enkel op het einde van de eerste set kropen er enkele onzuiverheden in het spel, waar Waremme dankbaar van gebruik maakte om de eerste set onverwacht  binnen te halen met 22-25.

 

Geen drama echter. Amigos begon in de 2e set weer overtuigend, maar moesten toch weer kampen om een zuinige setwinst te halen met 29-27.

De zenuwen waren nu echt onder controle. Robin Blondeel heerste als spelverdeler en bediende zijn aanvallers bijna perfect. Wat een cijfers over de ganse wedstrijd: Jeroen 37 aanvallen met 54% rendement, Jonas 29 hits met 63% rendement en Thomas met 21 en 48%. Pak daar bij de blocks van Jonathan en Sony en we weten waarom onze heren ook in set 3 freewheelend naar een 25-12 afstormden.

Ook in set 4 begon Amigos op dezelfde manier en leidde onbezorgd. Enkel de beer van Arne Poelman ging nog wat roet in ons eten strooien met enkele zware services, maar onze aanvallers bleven cool en zetten terug orde op zaken bij 25-20.

Nadien party zoals traditioneel voor de ganse Amigos-family.

stralen

 

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top