Met de aanwezigheid van onze talrijke sponsors, de vele genodigden en de massa trouwe supporters, was de Van Pelt Arena meer dan gevuld. Onze huisDJ zette er onmiddellijk de beuk in en de Amigas volgden zijn voorbeeld. Tot 11-11 was het eigenlijk een gesloten wedstrjd  met wel enkele knappe rally's. Callant nam een kleine voorsprong tot 11-14. Door iets betere services van onze zijde bleef Callant steken op 20-17. Met dan Tara Lauwers aan service konden Lotte Vandendriessche en Sarah Cools het eindvonnis bepalen met 25-19

 

In set 2 begon Amigos het best en de kleine voorsprong van 6-2 werd tot het laatst geruisloos verdedigd en zelfs nog uitgebouwd tot 25-18, om te eindigen met een ace van Stefanie Van Bree.

Vooral door een sterke Lotte kon Amigos zich in het spoor van Ladies Antwerp handhaven en eerst bij 9-9 was de stand weer in evenwicht.Door het stevige werk van al onze speelsters bleef Callant wezenloos achter en was de stand vlug 18-11. In tegenstelling tot vorige wedstrijden bleven onze speelsters geconcentreerd en en haalden dus ook set 3 binnen met 25-17. Nadien ging iedereen, ook chapeau voor onze tegenstreefsters zowat uit de bol in de cafetaria, maar dit  is nu eenmaal Amigos.

KnipseliNu zaterdag is het aan onze heren 1 en heren 2 om deze zege over te doen.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top