Nog 1 maal slapen en ..........11 november zal nooit meer hetzelfde zijn, want juist op Wapenstilstand om 20h00 zullen de dames van Amigos Van Pelt de degens sportief kruisen tegen de Callant Ladies Antwerp. Beide ploegen tellen 1 zege, de catering is al enkele dagen volzet( full house), chef Willy verkeert in bloedvorm, bij beide teams heerst er een gezonde spanning en ambitie om er het beste van te maken. Alles wordt in gereedheid gebracht om er een spektakelstuk van te maken en te tonen dat beide teams mede tot de top van België behoren. U komt toch ook?

 

ame

ama

 

 

 

 

 

 

Buiten deze topaffiche wordt er ook gespeeld door heren 2, die zaterdagavond op bezoek gaan bij M-Siks Blaasveld. Traditioneel een wedstrijd die alle kanten uit kan. Heren 1 staan aan het begin van een reeks ontmoetingen, waarbij er mogelijks en eigenlijk verplichte puntenwinst in zit. Gezien de goede trainingsintensiteit onder leiding van Tom Spittaels verwachten we nu zaterdag heel veel tegen VBC Waremme, dat echter al wel 2 puntjes sprokkelde.

ambZondagmiddag ontvangen dames 2 Jaroco As dat al wel 4 zeges telt. Dus geen eenvoudige wedstrijd voor Robin en zijn discipelen en heren 3 krijgen de buren van BMV Beerse op bezoek. Gezien hun niet zo goede rangschikking moeten deze gasten toch niet onderschat worden, want met Jef Mol en Daan Jongmans  kan het vel van de beer wel eens duur en zuur worden.

We blikken ook reeds vooruit naar dinsdag, wanneer heren1 het in de 1/4 finale van de beker van België sportief opnemen tegen weer Lindemans Aalst met supersetter Frank Depestele.

amc amd

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top