Met de zuivere zege in Geetbets door heren3 nestelen zij zich op een vierde plaats met zelfs één wedstrijd minder gespeeld. Hartversterkend!

Heren1 daarentegen heeft het op dit ogenblik iets moeilijker, zeker door de zware competitiestart met achtereenvolgens Noliko Maaseik, Knack Roeselare en gisteravond Lindemans Aalst met een autoritaire Frank Depestele als spelverdeler.

frankaNochtans startte Tom Spittaels uitstekend met Sonny Chaney en Jonathan Devriese in het midden, Thomas Hofmans, Mathias Blondeel en koninginnestuk Jeroen Oprins op de hoeken en met kapitein Robin Blondeel aan de pas en Thomas Bisaerts op de libero.

In set 1 kon Amigos Van Pelt door zijn uitstekend blokwerk en het sloopwerk van Jeroen lange tijd op gelijke hoogte blijven van Lindemans Aalst. Enkel bij 23-23 moesten onze jongens zien hoe de discipelen van Johan Devoghel op een diefje met de setwinst gingen lopen bij 23-25.

Frank Depestele opende in set 2 de debatten met enkele onwezelijk mooie services en bracht hierdoor Aalst op een 0-3 voorsprong. Deze voorsprong bleek inderdaad steeds op de bordjes en hoewel Sonny en Jonathan in de midden de evenknie waren van hun rechtstreekse opponenten, kon onze herenploeg niet dichter komen en moesten zij de duimen leggen met 20-25

Jonas Colson verving in de derde set Mathias Blondeel, maar  deze wissel kon ook niet beletten dat Lindemans naar een 4-8 stoomde. Het blok van Jeroen en Sonny zorgde nog wel voor een 8-10 door tweemaal een perfecte actie, maar toch liep Aalst verder uit. Ook de inbreng van 2e setter Jan Van Hoeck veranderde niet veel en het was tijd voor een korte showtime van Frank en zijn medemaats om met 15-25 ook de derde set binnen te halen.

Alleszins een bemoedigende prestatie van het ganse team nu er stilaan punten moeten gehaald worden in moneytime.

heren groepa

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top