Amigos- Van Pelt Heren 1 startte met Sonny, Thomas Hofmans, Mattias, Jeroen, Jonathan, Robin en libero Thomas Bisaerts en tot 9-9 hielden zij gelijke tred met de Knack-boys, die wel Matthijs Veranneman, Hendrik Tuerlinckx en Pieter Coolman op de bank hielden. Bij 12-15 kwetste zich Thomas Konings aan de enkel en werd dan vervangen door Hendrik Tuerlinckx, die dadelijk liet zien waarom hij één der beste opposites van België is. Hoezeer Mattias Blondeel en Jeroen Oprins hun best deden, de voorsprong van Knack groeide nog uit tot 18-25.

In de tweede set ging heren 1 weer mee tot 9-9 en dan schakelde Knack over op een hoger ritme. Niettegenstaande Sonny en Jonathan in het midden enkele mooie aanvalsacties ineen knutselden, was het onvoldoende om Roeselare te bedreigen. 17-25.

Jef Vleugels mocht in de derde set opdraven voor een moe gestreden Thomas Hofmans en overtuigde iedereen van zijn mogelijkheden, maar dit was weer onvoldoende om Roeselare het zwaar te maken. Bovendien kwamen er meer en meer gaten in onze receptie en defensie, zodat Roeselare freewheelend naar een verdiende 16-25 ging en meteen een zuivere 0-3.

Zware wedstrijd voor onze jongens, die nu volgend weekend Lindemans Aalst met Frank Depestele ontvangen. Geen gemakkelijk begin voor Tom Spittaels en zijn mannen, maar wie weet groeit hiermee de forme voor een nakende zege.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top