Woensdagavond speelden onze heren voor de beker van België tegen Prefaxis Menen en in de eerste twee setten waren de services en receptie van de Westvlamingen ondermaats, zodat onze heren vlot naar een 2-0 voorsprong gingen. 25-19 en 29-27.

De volgende twee setten gingen iets te gemakkelijk naar Menen door een terugval bij onze jongens.17-25 en 25-27

In de vijfde en beslissende set startten onze heren het best en liepen uit tot 8-4. Onder de bewonderende blikken van een voor Menen supporterend Knack Roeselare lieten de heren deze unieke kans niet liggen en Mattias Blondeel zette met een magistrale aanval de veilige 15-8 op de bordjes.

heren &&

Door deze zege spelen onze heren binnenkort de 1/4 finale tegen Lindemans Aalst in een heen- en terugwedstrijd. Natuurlijk kijken we reeds vooruit op de komst van topspelverdeler Frank De Pestele.

Ook dit weekend moeten onze heren en dames zwaar aan de slag. Zaterdag gaan de heren 2 naar Ruislede en dames 2 naar koploper Tesla Lint. Zaterdagavond ontvangen onze heren het topteam van Knack Roeselare met Emile Rousseau en hendrik Tuerlinckx.

Zondagmiddag ontvangen heren3 Helios Zonhoven en in de vooravond proberen dames1 hun eerste plaats veilig te stellen tegen het VC Oudegem van Sacha Koulberg.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top