Na de schitterende eerste bekerwedstrijd van dames1, zege tegen boeman Tongeren met 3-0, volgt nu de start in de competitie tegen VC Mosan Yvoir. Van deze ploeg is wenig geweten enkel dat zij met 2-3 gewonnen zijn van Thimister in de beker van België en dat zij een rits aan buitenlandse meisjes herbergt. Trainer-coach Jeroen is er wel een beetje beducht bij, maar de zege tegen Tongeren zal er wel voor zorgen dat er toch wat meer ademruimte zal zijn en indien zijn 2 hardmeppers Lotte en Stephanie weer hun dagje hebben, kan hij op zijn beide oren slapen.

lotte in actiestef2

Onze heren hebben misschien de gemakkelijkste uitdaging van het seizoen, zij moeten enkel naar titelfavoriet Noliko Maaseik. Hier kunnen zij eventueel stunten met een puntgave wedstrijd.

Heren 3 gaan naar Ename voor de beker van Vlaanderen. Deze ploeg staat op een derde plaats in de andere reeks en heren 2 gaan naar het VC Retie(+6) van Tom Mentens, zeer zeker geen gemakkelijke opdracht in de beker van Antwerpen.

Zondag gaan dezelfde heren2 weer op bezoek nu naar Thimister. Deze ploeg staat voorlopig op de laatste plaats, dus een mooie kans hun klassement weer op te krikken.

En dames2, zij ontvangen ook VC Retie voor de beker van Vlaanderen. Deze meisjes staan laatste in 1e divisie. Misschien de kans om een ronde verder te geraken.

Ook het gastronomisch team van Amigos speelt weer thuis. Dus de ideale manier om je zondagmiddag leuk op te vullen.cute chef wide 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top