In een goedgevulde Van Pelt-Arena begonnen onze heren aan de Euromillions volley league tegen het nooit te onderschatten Haasrode Leuven. In een gelijkopgaande eerste set bleven de heren in het vaarwater van Leuven tot 19-19. Toen moest coach Tom Spittaels al in een tweede TO vluchten bij 19-21. Het betere blokwerk van Haasrode leverde dan uiteindelijk een 19-25 stand.

Amigos startte de tweede set furieus en leidde de dans met 5-2 tot zelfs 10-7. Haasrode kwam terug in zijn spel en Tom bracht het duo Jan Van Hoeck-Matthias Blondeel. Helaas leverde dit niet tot het nodige succes en ook deze set werd verloren met nu 21-25.

De derde set werd een walk over voor de Amigos boys met nu een constant scorende Jeroen Oprins. Haasrode reageerde niet meteen en moest op een 25-16 kijken.

Tot 10-9 leidden onze jongens in de vierde set, maar een ace van hun kapitein Steenhouwer bracht meer en meer onrust in onze gelederen. Niettemin streden de Amigos voor elke bal en dit leverde enkele fraaie momenten op. Tot 17-17 was nog alles mogelijk, maar een iets efficiënter Haasrode kon de laatste eindsprint het best inzetten en ook beeindigen met 18-25. Eindstand 1-3 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top