Zaterdag gaan onze dames 3 de strijd aan tegen Vers Fruitsap Fixit. Een zege voor de discipelen van Patrik zou meer dan welkom zijn en dan kan er achteraf wel iets meer af dan een glaasje fruitsap. Dames 2 gaan in Arvoc Arendonk revanche zoeken voor de toch wel onverwachtte nederlaag tegen Herenthout. En s'avonds gaan ook heren 1 van start in hun nagelnieuwe competitie onder de naam van Euromillions competitie. Met de lange en zeer degelijke voorbereiding moeten de heren 1 toch wel van een mogelijk puntengewin kunnen dromen.

heren &&

Zondag nemen heren2 het sportief op tegen Tesla Lint. Met Pieter Relecom en Jens Martinus zien we twee gekende figuren terug, die deze derby wel erg gekruid kunnen maken. Om 18h00 weer een plaatselijke derby met nu dames6 tegen dames5.

Heren 3 gaan op bezoek naar VC Eternit. Kan coach Stijn weer iets spectaculeers uit zijn hoge hoed toveren?

En dames1? Zij gaan op citytrip naar Parijs als voorbereiding op de zeer zware bekerwedstrijd op dinsdag a.s. tegen Datovoc Tongeren. In Parijs spelen onze dames twee wedstrijden, namelijk tegen Les Mariannes van Stijn Morand, ex-trainer van VDK Gent en tegen het beresterke Alamania Aachen. In beide wedstrijden zal er uit het beste vaatje moeten getapt worden om een waardige tegenstrever te zijn.

Tploeg

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top