Na het geslaagde stageweekend van onze heren in Berlijn en na het positieve kwalificatieweekend van de Red Dragons en de Yellow Tigers vatten we weer de competitie aan. Maar er zijn nog teveel hiaten om van een volledige heropstart te spreken.

Zaterdagmiddag zijn onze heren 1 te volgen in onze Van Pelt-Arena met een driehoekstornooi met Haasrode Leuven en het Nederlandse Adivisie/SSS. Er wordt gespeeld om 16h00 met Amigos-Van Pelt tegen Haasrode Leuven, om 17h30 hetzelfde Haasrode tegen Adivisie/SSS en om 20h15 op het groot terrein de te verwachten topper van de Amigos-Van Pelt boys tegen hun Nederlandse opponent.

In de rand van dit internationaal treffen spelen onze dames3 om 15h30 hun match van het seizoen voor de titel"ploeg van het dorp" of de clash tussen de sfinx Patrik Lauryssen en de praatgrage Marcel Bernaerts. Wie gaat met de kroon lopen?

Zondag gaan dames2 naar Sparvoc Lanaken. Na hun eerste winst is dit weer een waardemeter voor hen. Geen simpele verplaatsing. Heren 2 ontvangen om 16h00 het niet te onderschatten Mendo B. Kan coach Peter Speckstadt met zijn ploeg iets forceren?

En dames 1 gaan zondag naar de kust voor een sterk bezet tornooi van Hermes Oostende. Zij spelen tegen Hermes, tegen D.Charleroi en VC Sliedrecht uit Nederland.

Ook het gastronomische team staat weer klaar. Dus laat het het jullie allen smaken.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top