Dit weekend gaat de officiële start van de nieuwe competitie door. Heren1 en dames1 zijn weliswaar nog in volle voorbereiding, hun start is pas in oktober voorzien. Onze heren gaan zaterdag naar VDK Gent en onze dames trekken naar de Deurnese Arena voor een tornooi tegen de Callant Ladies Antwerp, het voormalige VC Mortsel van Christina Moga.

Zaterdag kunnen onze gewest en provinciale ploegen hun hartje ophalen in onze Van Pelt-arena. Zonder onze topploegen gaat nu de volledige aandacht naar hen. 

Zondag opent heren 2 hun competitie met een verplaatsing naar Guibertin B, wat reeds een waardemeter kan zijn voor het verdere verloop van het seizoen.

Dames 2 starten in de Arena tegen het niet te onderschatten Kivola Riemst en heren 3 met hun nieuwe en gedreven coach Stijn Van Looveren gaan het terrein op tegen Haasrode.

Na een deugdzaam verlof heeft coach Willy van het gastronomisch team vorig weekend reeds zijn start niet gemist en pakt hij nu al uit met een groots mosselweekend. Een uitstekend idee immers om tijdens de matchen een mosseltje te steken.

SmexyWilly

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top