Zoals daarvoor reeds beloofd nu het laatste deel: het jonge geweld van Amigos.

Manager Claude Holvoet heeft een zekere visie in zijn hoofd voor de dames. Hij wil immers de regio-ploeg bij uitstek zijn voor het aankomende talent van de Voorkempen. Met tevens het aantrekken van een dynamische Kempenzoon, Jeroen Rymen als trainer en een regionale topsponsor, de bouwfirma Van Pelt, kan hij zijn doelstellingen nog meer in beeld brengen en ze alsook proberen te verwezelijken.

In de toplijst van jong geweld kunnen we zeker Lotte Vandendriessche vernoemen. Zij speelt reeds voor het vierde seizoen voor onze kleuren en wordt steeds beter en beter. Haar natuurlijke aanvalsdrift kent geen grenzen en onder leiding van trainer Jeroen zal zij ook technisch en tactisch nog verbeteren, bovendien kan zij als geen ander de ploeg entertainen met de meest bizarre verhalen.

Jong maar nog niet het geweld van Lotte, kan Noor Augustynen zeker doorbloeien. Deze linkshandige ranke verschijning komt van onze 2e ploeg, waar zij toch wel een leemte achterlaat. Bij dames 1 echter moet zij zich met haar 17 lentes nog wat aanpassen aan het iets zwaardere trainingsregime, maar laat zich toch niet wegdrummen tijdens de eerste oefenwedstrijden.

                 lotte                                                                    Noor1                  Lotte                                                                                                               Noor

Met Ellen De Roeck heeft Amigos toch weer een talentje gevonden. Groot, ambitieus en van een blitz-carrière gesproken. 2 jaar geleden speelde zij nog 1e provinciale en thans maakt zij deel van onze grootmacht. Net als Hélène Mertens, die de sprong van liga B vorig jaar maakte. Beiden komen van Fixit Kapellen en willen op lange termijn basisspeelster worden en zodoende de grote wens van onze manager waar te maken.

Pechvogel van het seizoen is wel Elke Van Santvliet, nieuw en ook afkomstig van Fixit. Zij onderging in het tussenseizoen een operatie aan de schouder en is thans revaliderend. Maar niettemin is deze flukse aanvalster steevast op de training en assisteert de trainers bij de talrijke oefeningen. Hopelijk zien wij haar vlug ook effectief aan het werk.

And last but not least hebben wij ook Sarah Cools in onze armen genomen. In onze liederrijke omgeving is zij aan een opmerkelijke come-back en aan een totale integratie in ons midden bezig. Zij wordt gesteund door haar medespeelsters, trainers en begeleiders opdat zij terug naar haar oude niveau kan keren. Sarah speelde bij Asterix Kieldrecht en was op weg naar een basisplaats bij de Yellow Tigers, maar zal nu als all-rounder onze geliefde kleuren gaan verdedigen.

       ellen             Helene1             elke             Sarah C
       Ellen                                    Hélène                                               Elke                                        Sarah

Voilà dit is het new-look Amigos Dames1. Hopelijk vinden onze supporters de weg terug naar de met een nieuwe naam betitelde Van Pelt Arena. Eerste ontmoeting op dinsdag 18 oktober voor de beker van België tegen zwarte beest Datovoc Tongeren.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top