Als ploeg kan je nooit functioneren zonder de nodige ervaring. Dus stellen we nu de oude krijgers voor, die de ploeg moeten dragen, de jongeren bijstaan, de aanval lanceren en de nodige uitstraling aan het team geven.

Beginnen we met de kapitein van het team: Leen Adams. Ze heeft inderdaad de langste diensttijd bij onze ploeg, namelijk meer dan 10 jaar. Niet evident meer in deze tijd, maar wel het bewijs van haar genegenheid voor onze kleuren. Bovendien kan zij als geen ander de overige speelsters op sleeptouw nemen.

Leen3

Naast haar kunnen we Lies Eykens noemen. Onvervaard neemt zij zowel in receptie als in aanval het leeuwendeel van de acties op zich. Naast het volleybal is deze bezige bij nog bezig met haar doctoraat en haar nieuw te bouwen paleisje. Voor allen en zeker onze jongeren is zij de ideale begeleidster.

Lie2

Met haar hoog dynamisme, haar sterke personaliteit, haar looks en haar enthousiaste schare supporters kan zij als geen ander het vuur in de pan brengen. Bovendien is zij één der koninginnen van het beachcircuit: Stephanie Van Bree.

Stef 2

Dit nieuwe seizoen was Griet Stevens de eerste, die haar handtekening bij ons zette. Zij volgde trainer-coach Jeroen van de Lions naar ons om het middencompartiment sterker te maken. Dit stille water gaat steeds voorop in de strijd en mag hierdoor reeds op een indrukwekkende carrière terugblikken. Van Beerse naar Kieldrecht, de Lions Turnhout en nu bij ons. Je moet het maar doen.

Griet1

Binnen enkele dagen het laatste deel met natuurlijk ons jonge geweld.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top