Na de voorstelling van de technische staff gaan we even twee specifieke taken belichten: onze spelverdeelsters en onze  libero’s. In optimale omstandigheden  kunnen zij een natuurlijk duo blijken te zijn, die door hun innige samenwerking het wel en wee van de ploeg bepalen.

Reeds verschillende jaren op het hoogste vlak bezig, is en behoort  Tara Lauwers nog steeds bij de jongeren. Zij kan als geen ander door haar services en doortikballen het de tegenstrevers bijzonderlijk moeilijk maken. Tevens is zij met haar agressief blok de ideale muur, waarachter onze verdediging kan acteren.

D1 3 Tara

Gans verschillend met Tara hebben we ook Sarah Vermote als spelverdeelster. Speelser van aard, maar niettemin minstens even gedreven moet zij het vuur aan de schenen van Tara kunnen leggen . Met haar enthousiasme en natuurlijke creativiteit heeft zij op termijn een meer dan beloftevolle toekomst.

D1 4 Sarah

Voor onze libero’s  hebben wij een zelfde verhaal. Lise Schuerwegen, al jaren lang de onbetwiste libero, voelt stilaan maar zeker de hete adem van Jana Martens in haar nek. Lise heeft door haar ervaring dat voor,  dat zij als geen ander de services van de tegenpartij kan lezen, bovendien heeft zij een haast perfecte balbehandeling. Jana Martens, afkomstig van onze 2e ploeg, is stilaan maar zeker de gelijkwaardige aan Lise. Haar grootste eigenschap is een verdediging zonder enige schrik ofwel  hoe  zij zich zonder scrupules  in de balbaan kan werpen.

D1 6 Jana

D1 7 Lise

 

Binnen enkele dagen part 3 met ………………………

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top