Na de mooie fotoreeks van de dames in actie tijdens de training door onze huisfotograaf Gerry, is het thans de tijd om het new-look Dames 1 voor te stellen. Niet alleen de clubnaam veranderde in Amigos-Van Pelt,maar ook aan de samenstelling van dames1 werd danig gewerkt. In enkele deeltjes gaan we de dames dus voorstellen. Nu PART 1: de technische staff.

Einde vorig seizoen zag het er even benard uit, maar door de overredingskracht van onze manager Claude en het jeugdig dynamisme van onze nieuwe trainer Jeroen werd er op korte tijd een zeer uitgebalanceerd geheel gevormd.

 

Zeker was dat de goedlachse" rots in de branding uit Limburg" niet langer als trainer-coach zou doorgaan. Niettegenstaande zijn sportief palmares, tweemaal beker van Antwerpen gewonnen, halve finale beker van België bereikt, Europees Amigos op de kaart gezet en een verlengd verblijf in de liga A verzekerd, werd hij vervangen door rasecht Kempenzoon Jeroen Rymen. Jeroen heeft al diverse reeksen meegemaakt en heel wat volleywatertjes doorzwommen, zodat hij met de nodige competentie bij ons van start kan gaan. Hem voorstellen is niet zo moeilijk: doodeerlijk en het hart op de tong. Door zijn gedrevenheid kan hij iedere speelster overtuigen om doorgedreven training, om speciale verzorging van lijf en leden en om een absolute teamgeest. Uiteraard verwachten we heel veel van hem, maar deze sportieve duizendpoot is er bekend om in zijn doelstellingen te slagen. We wensen hem dan ook veel succes in zijn Amigos-carrière.

Jeroen kan zich omringen met tevens Marlies De Smet, komend van VDK Gent waar zij basis was. Spijtig van haar zware knieblessure was zij genoodzaakt haar volleygebeuren even op nul te zetten. Maar onder en met Jeroen wil zij de nodige volleydiploma's bekomen tijdens haar lange revalidatie en zal dus de plaats van T2 met enthousiasme innemen. Innemend, sterk volleytechnisch en -taktisch  en voorzien van een leuke babbel kan zij een belangrijke schakel in het geheel worden.

Naast Marlies kan Jeroen nog beroep doen op enkele oud-gedienden: Wim Ogiers als scouter, Linda Sweeck als e-score, Gilles Biset als kiné en Herman Soons als ploegverantwoordelijke.

jeroenmarliesLinda1wim en hermanH1 Kine Gilles

Jeroen             Marlies                    Linda                     Herman         Wim          Gilles

Binnen enkele dagen PART 2:   ???????

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top