Na een eerste bewogen jaar in de hoogste afdeling van de Belgische volleybalcompetitie, hadden voorzitter Claude en managerRudi de handen vol om weer een combattief team samen te stellen voor het seizoen 16-17. Uiteraard blijft Tom Spitaels de tactische lakens uitdelen en wordt meer dan deskundig bijgestaan door Tom Speleman en voor het fysieke plaatje kunnen zij beroep doen op Gilles Biset. Enkele vertrouwde gezichten verdwenen immers om diverse redenen uit het team: Pieter Relecom (naar VC Lint), Wim Cox, Wouter en Viktor Vriens (allen naar VC Puurs) en Stef Van Heyste (naar Callant Antwerpen). Ook Kevin Geerinckx verlaat het team wegens professionele redenen. Uiteraard wensen we hen een verdere mooie carrière toe.

 

tom spit  tom speleman  H1 Kine Gilles

Tom Spitaels                       Tom Speleman                  Gilles Biset

Ondertussen werd aan de kern van de ploeg een injectie van kwaliteit gegeven. Amigos om zijn jeugdwerking toch erkend, want weeral kreeg onze club de gouden plaat voor 2016, brengt van het tweede team Jef Vleugels naar het eerste team. Jef wordt overal gezien als één der grootste talenten en kan dus bewijzen wat hij in zijn mars heeft.

jef vleugels

Naast Jef haalden Rudi en Claude ook Sonny Chaney binnen. Deze boomlange Brit, vorig seizoen actief bij Callant Antwerpen, moet het middencompartiment versterken en zal door zijn persoonlijkheid heel de Amigos-familie vlug inpalmen.

sonny2

Ook aan de pas moest er wat gebeuren om onze trouwe setter Robin Blondeel bij te staan. Hier werd Jan Van Hoeck gevonden om naast hem een sterk duo te vormen. Jan speelde vorig seizoen met succes bij Blaasveld en wist iedereen daar te overtuigen, dus verwachten we heel van hem.

janvh small

De ontdekkingsreis van Amigos was nog niet geëindigd en met de terugkomst van Thomas Bisaerts heeft de club zijn nieuwe libero beet, die onder de vleugels van Robin De Bont, zich kan profileren tot een sterke kracht.

thomas bisaerts

Deze nieuwe spelers, samen met Jonas Colson, Thomas Hofmans, Jeroen Oprins, Jonathan De Vriese, Robin Blondeel, Matthias Blondeel en Robin De Bont, kunnen een verfrissende inbreng in de liga A hebben, zodat ieder Amigos-supporter aan zijn trekken zal komen tijdens het seizoen 16-17.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top