Wauw met het succes van onze Red Devils in Frankrijk, maar ook de beachers waren dit weekend actief. En met succes waren onze Amigos-spelers bezig op de Grote Markt van Sint-Niklaas. Stephanie Van Bree met haar maatje Lisa Van den Vonder eindigden op het hoogste schavot en dus een dikke proficiat voor dit sympathieke duo.

stef 2

Maar naast Stephanie verzorgden het olijke duo Matthias en Jeroen hun publicieit en zeer zeker hun sportieve waarde door voor de eerste maal een beachfinale te spelen, waar zij wel het onderspit moesten delven tegen het duo Joppe Paulides en Audry Frankart maar niettemin bewezen zij hun mogelijkheden door het nipte verlies in de belle met 15-13.

jeroen mattiOok onze krachtpatser Lotte Vandendriessche ging weer sterk te keer na haar buitenlands avontuur. Samen met duivel-doe-al Margo Voets legden zij beslag op een mooie 5e plaats.

Margo en lotteWie ook niet zonder succes bezig waren in Sint-Niklaas en vroeger nog actief waren bij Amigos en nog steeds mooie herinneringen nalaten, kunnen we toch even vermelden. Namelijk Britt Thielemans, Oscar Nuytten en Leen Van Grinsven.

 brittoscarLeen

Proficiat vanwege het bestuur van Voc Amigos, je weet wel" one team one family"

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top