Beste Amigos,

Naar jaarlijkse traditie heeft de organisatie van de activiteiten in het park ons de vraag gesteld om zaterdag ervoor te zorgen dat de Rode Duivels supporters geen dorst zullen hebben. Hiervoor zoeken we nog enkele vrijwilligers om samen met enkele ervaren ratten te komen tappen. Er is al zeker 1 voordeel bij, als het regent sta je droog :-) en bij winst van onze Duivels ben je getuige op de eerste rij van een fantastisch feestje. 

De eerste tapploeg verwachten we omstreeks 12.00 tot de start van de wedstrijd België - Ierland van start gaat (15.00), daarna zal een tweede team aantreden ....

Wie zich geroepen voelt kan een mailtje sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Namens het bestuur bedanken we alle bereidwillige medewerkers !  

We willen meteen ook even van de gelengenheid gebruik maken om al onze studenten veel succes te wensen voor de examens en uiteraard rekenen wij erop dat ze deze met evenveel overgave gaan doen als de volley trainingen en wedstrijden. Succes Amigos ! 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top