Zaterdagmorgen werd het Ardense Bastogne nogmaals veroverd. Supporters van Zandhoven, Mendo en uiteraard onze eigen trouwe supporters waren massaal naar Bastogne afgezakt en achteraf was dit geen nutteloze reis.

IMG 20160521 WA0003aOnze meisjes U19 onder leiding van Tom en Robin konden alle wedstrijden winnen en werden dus uiteraard Belgisch kampioen. Niet dat het zo makkelijk liep, maar moeilijk gaat ook. Wat nogmaals werd bewezen. VDK Gent en Thimister gingen telkens met 2-1 ten onder en Tchalou kreeg een zware 2-0 opdoffer. Het coachduo deed er trouwens alles aan om iedereen als mogelijk speelgelegenheid te geven, wat niet evident was.

IMG 20160521 WA0001aOok onze jongens U17 gingen de strijd aan tegen Mendo, Guibertin en Waremme en konden toch niettegenstaande alles op een mooi tornooi terugblikken. Coaches Rudy en Claude behielden het overzicht en leidden deze jongens naar een bronzen medaille. Aanvallend hadden onze jongens het moeilijk, maar wat zij lieten zien in verdediging en zeker aan inzet grensde bijna aan het ongelooflijke.

IMG 20160521 WA0002aOok kersvers nieuwe trainer van dames1, Jeroen Rymen, wist met de meisjes U15 van VC Zandhoven de gouden medaille te halen, waarvoor onze felicitaties.

Nogmaals dank aan iedereen daar, die voor een ongelooflijke sfeer zorgden. Want : Amigos one team, one family.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top