Tijdens het volgend weekend hebben de Vlaamse eindronden plaats op diverse plaatsen. Via deze eindronden kunnen de ploegen zich dan plaatsen voor de Belgische kampioenschappen van 21 en 22 mei. Allszins de moeite om zich hier op zijn best te tonen. Voor de Amigosjongens wordt dit een absoluut unicum, want in elke categorie van U19 tot U11 zijn zij vertegenwoordigd. Een waar succes voor zowel de spelers als hun technissche staff. Ook de meisjes U19 zijn nu al geplaatst voor de Belgische kampioenschappen door de algemene winst in de Champions league.Volleybal coolOm de vele supporters een beeje te helpen volgt hier een klein overzicht, zodat zij talrijk aanwezig hun geliefde poulains kunnen aanmoedigen

De finales voor U19 wordt in Aalter gespeeld in Sportpark , Lindestraat 17, Aalter. Zaterdag zijn onze meisjes aan de beurt en zondags onze jongens.

Voor de U17 gaan de wedstrijden door in onze Arena. Op zaterdag onze jongens en zondags gaan de wedstrijden voor de meisjes door.

De U15 spelen hun wedstrijden in de Sportschuur van Tienen in de Sporthalstraat. Zaterdags de meisjes en zondags onze jongens. De U13 gaan dan weer naar Helchteren, Sportstraat 11. Met zaterdag onze jongens en zondag de meisjes.

En als laatste de U11, die gaan naar Sporthal Schiervelde, Diksmuidsesteenweg 396, Roeselare. Op zaterdag de meisjes en op zondag onze jongens.

SfeerfotoVolleybal2

 

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top