Als het zonnetje aan de hemel staat,komen de beachspelers naar buiten. Ook het voorbije weekend was dit het scenario. Heel wat Amigosleden en aan Amigos gerelateerde spelers en speelsters maakten hun debuut in de provinciale en de verschillende nationale reeksen. Vergeten we zeker niet het optreden van de Van Looveren brothers. Gaan ze werkelijk in de voetsporen van hun gevreesde vader? Niet allen zij, maar ook nog velen gingen in Mol het gevecht met bal, drank en heel veel zon aan met wisselende successen.

In de nationale reeksen was Alana Schuermans in Maastricht actief. Ook Jef Vleugels trad aan maar dan in het Ter Kamerenbos. Als eveneens Leen Van Grinsven. Hoogvliegers waren hier zeker Lotte Vandendriessche en haar maatje Margot Voets. Mits wat meer ervaring gaan zij zeker nog een grote rol spelen in de lopende beach-competitie. Zij geraakten dus ook op zondag in de Grand Slam en eindigden in de kruis halve finales. Een succes.

lotte 2

Lotte en Margot

Bij de heren namen het sterk duo Matthias Blondeel en Jeroen Oprins deel aan de manche in Brussel. En zij bleven niet onopgemerkt want zij eindigden zelfs als vijfde. Dikke proficiat.

Jeroen en matti

Jeroen en Matti

Als tegenhanger bij de dames ging onze Stephanie Van Bree samen met Kristien Van Lierop de strijd aan voor de zege. Hier waren ook Katrien Gielen met Carolien Verstrepen en Britt Thielemans met Hanne Theys van de partij. Stef en britt eindigden 3e en beachkampioen Katrien wist uiteindelijk de eindzege binnen te halen.

stefbrittkatrien

Stef en Kristien                                             Britt en Hanne                             De winnaars: Katrien en Caro

Genoeg redenen om de volgende afspraak in Hechtel niet te missen. Spanning, vrienden en suspensie alom.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top