De teerlingen zijn reeds een hele tijd geworpen, nochtans blijven nog enkele ploegen ook op de laatste competitiedag actief. Zo staat er zaterdag nog eens een straffe derby op het programma, namelijk heren 9, die het sportief gaan opnemen tegen het gevreesde heren 10. Ook heren1 moeten nog op het terrein maar dan in Leuven voor de zoveelste maal een match met de laatste plaats of niet als sportief target. Kan Tom zijn mannen nog eens laten stunten?

Voor dames 2 eindigt ook dit seizoen. Zal dit gebeuren in volmaakte schoonheid of gaat Jeugdvolleybal Londerzeel nog wat roet in het eten werpen. Kan Robin zijn vrolijke bende nogmaals opladen? Ook heren 3 moeten nog in de arena. Zij ontvangen niet minder dan Noliko Maaseik B, toch een naam als een klok voor elke volleyfan.Dus uitkijken naar dit prestigeduel.En heren 2 dan? Zij mogen als afsluiter naar de 2e geplaatste De Mitters Wespelaar, nochtans een ploeg die hen wel ligt.

het sexy chef kok koken 49064991Wat er in de keuken gebeurt, stays in the kitchen is een leuze van chef Willy. Maar soms lekken toch vreemde berichten hoe het er werkelijk aan toegaat. Wie meer wil weten, moet de laatste kans grijpen dit weekend om de ware geheimen van chef Willy te ontdekken.

Alhoewel de meeste ploegen aan een welverdiend volleyverlof beginnen, gaat de redactie van Amigos gewoon verder. En gaat trachten elke week wat nieuws uit onze familie op te diepen. Volg ons en bereid u zo op het nieuwe seizoen van Amigos voor.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top