Onze dames moesten in Elsene één puntje weten te graaien om hun zesde plaats veilig te stellen en na een leuke pot einde-competitievolleybal waren de Barbar Girls de uiteindelijke winnaar, maar Amigos was toch tevreden met het behaalde puntje.

Set 1 en 2 waren precies spiegelbeelden van elkaar. Weinig inspiratie en soms toch felle opflakkeringen. In de derde set nam Amigos een goede start, maar na een ontzettend spannend verhaal wist Barbar deze set binnen te halen.

Blijkbaar was dit het signaal voor onze dames om nog eens zwaar gas te geven, zodat het beoogde puntje binnen was.

In een gelijk opgaande 5e set moesten onze dames dan toch het onderspit delven maar konden met opgeheven hoofden de Brabantse nacht tegemoet.

Het was tevens de afscheidsmatch van enkelen van onze  toppers, namelijk de hyperbezige Stefanie, de geheimzinnige Alana, de mega-lieve Tara, de sportieve muze Tine en natuurlijk haar heer en meester Pascal. Dezen zullen nog op passende wijze gevierd worden tijdens de reeds traditionele jenevermatch op vrijdag 29 april in onze Arena. Geef ze toch nog een een onvergetelijk afscheid door even te komen kijken bij deze heroïsche veldslag.

Setstanden:25/22, 22/25, 28/26, 20/25 en 15/11.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top