Zondag, de dag des herens, is de normale dag waarop Amigos C – het jongerenteam bij de heren –
zijn thuiswedstrijden afwerkt. De supportersbanken waren goed gevuld. Er hing niks speciaal in de
lucht, maar voor de eerste maal dit seizoen lieten de jonge mannen de Mikasabal duidelijk taal
spreken. En dit 3 sets lang. Met een uitstekende overwinning en knalprestatie tegen het hoger
gerangschikte Kapelle O/D Bos met enkele routiniers in de rangen, heeft het Amigos team zijn
vechtlust en bij momenten genietbaar volleybal laten zien. Dominant in set 1 en 2 en op karakter met
de nodige vechtlust in set 3. Een dik verdiende 3/0 stond na een 1,5 uur op het scorebord.
Setstanden 25/20-25/15-26-24. Een topprestatie van de ploeg. Ook op het veld ernaast bij het
damesteam B werd er met de youngsters gewonnen. Een heel goede zondag dus.

Amigos C Kapelle OD Bos S

Wie nog zin heeft om deel te nemen aan de restaurant dag editie 2019 kan zich nog steeds inschrijven, voor zaterdag 9/2 zijn in beide shiften nog enkele plaatsjes vrij. Vrijdagavond is reeds volzet. Inschrijven kan nog steeds via mail naar Tine Verstralen (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.) graag ook ineens meegeven of je wil inschrijven voor het tijdslot 11-30-13.00 of 17.00-19.00)

 

 

restodag

Vanavond geven we het startschot voor het weekend met onze VIP Catering vanaf 18.00 met aansluitend de wedstrijd tussen onze Dames en Antwerp Ladies. Enkele maanden geleden lieten onze dames de punten liggen in de Arenahal, dus de motivatie om de punten thuis te houden en in strijd te blijven voor die fel begeerde derde plaats zal er zeker zijn. Ook vanavond weer kiezen onze dames terug een "Fan of the Game" ! Zorgen dat je op een possitieve en motiverende manier opvalt tussen de fans is dus de boodschap om eeuwige roem te bereiken. 

DA Matchday 25 01 2019 640

Zaterdag 26/1 is het dan aan de mannen in de EuroMillions Volley League om de strijd aan te gaan tegen Haasrode Leuven. Slaagt coach Eric van Drom erin het vuur in zijn troepen te krijgen en als eerste niet prof ploeg in het klassement te blijven ? Uiteraard kunnen onze mannen ook jouw vurige aanmoedigingen gebruiken en ook zij zullen hun beste beentje voorzetten. Op het zelfde tijdstip moet ook Heren B aan de bak tegen Torhout. 

Tot slot treed Dames B aan tegen Arvoc zondag om 17.30, ook zij leveren nog steeds strijd in de hoogste regionen van hun reeks. 

Allereerst willen we jullie bedanken voor de vele inschrijvingen voor de Amigos Quiz Editie 2019, echter moeten vanaf heden de late inschrijvers teleurstellen en melden dat alle tafels volzet zijn. Bij deze sluiten we dan ook de inschrijvingen af vanaf heden.

quiz2019 volzet

Langs de andere beloofd het weer een spannend weekend te worden. Zaterdag spelen zowel Heren A als Heren B in de Amigos-Van Pelt Arena. Om 17.30 beginnen we met Heren B die in de strijd gaan tegen Zonhoven, na het eerste verlies afgelopen weekend in Guibertin zullen de troepen van Peter Speckstadt zich zeker willen herpakken. Om 20.30 is het dan de beurt aan Heren A die in volle verdediging gaan voor die fel begeerde 5de plaats en zo de rangschikking te blijven aanvoeren van de niet-profploegen in de EuroMillions Volley League. Tegenstander van dienst is Gent, die na een iets moelijkere competitie start momenteel goed bezig zijn. Maar ook wij hebben het vertrouwen in onze mannen en hun supporters die we uiteraard met zen allen terug verwachten in de Arena.

Onze Dames hebben een tripje naar de Vlaamse Ardennen op het programma staan. Tegenstander van dienst, en ploeg die Oostende zal bekampen voor de Belgian Cup, Michelbeke zal er uiteraard ook veel aan doen om onze Dames punten te ontfrutselen, maar ongetwijfeld heeft Jeroen wel een strijdplan klaar.

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top