Het beloven weer drukke tijden te worden in de Amigos-Van Pelt Arena. Vrijdag 9/2 gaan we van start met een wedstrijd van onze Dames 1 tegen Lendelede. De wedstrijd zal voorafgegaan worden door een uitverkochte catering. Uiteraard roepen we ook al onze supporters op om aanwezig te zijn en onze Dames naar de overwinning en het bijhorende feestje te sturen.

Zaterdagavond treden de troepen van Robin De Bont, H1, aan tegen Maaseik met enkele Amigos oud gedienden (Jolan Cox & Stef Heyste), Maaseik bezig aan zeer sterke reeks, maar onze manschappen willen op hun beurt ook tonen dat ze het volleybal nog niet verleerd zijn.

Ook willen we nog even meegeven dat inschrijven voor de restaurantdag (16 en 17 feb) nog mogelijk is tot en met zondag. Voor deze gelegenheid toveren we de kantine van de Amigos-Van Pelt Arena om tot een heus restaurant en kan je kiezen uit enkele menu's aan 28 €. Inschrijvings formulieren zijn te vinden in de kantine of via mail inschrijven kan ook naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Met de opbrengst van deze dag worden de bussen naar Butchenbag betaald waardoor de kosten voor de deelnemers beperkt blijft tot verblijfskosten.

 Tot dit weekend ! 

sportbeker

AMIGOS sterk vertegenwoordigd op de finales Beker Van Antwerpen.

MU17 voegt zich , na een thriller, bij de finalisten.

De finales van de Beker van Antwerpen zullen tijdens het verlengde paasweekend blauw/geel gekleurd worden  door Amigos-jeugdploegen. 

Na eerdere kwalificatie voor JU13 / JU17 / JU19 en MU19 was het dit weekend aan MU17 om  een plaats bij de laatste 2 af te dwingen.

De opdracht werd volbracht via een 3-2 zege tegen het talentvolle team van Mendo.  Een wedstrijd die  een finale avant la lettre  was en op voorhand druk beschreven werd op sociale media.

De voorbereiding verliep niet vlekkeloos, ziekte-bacteriën hadden zich onder het team gemengd, het was de dag voor de wedstrijd niet zeker of Jeroen en Fons over al hun krachten zouden kunnen beschikken.

Amigos VP Banner Blue Final 640

Restaurantdag 2018

Naar jaarlijkse gewoonte komt onze restaurantdag er weer aan. Kom met je gezin, familie, vrienden, sympathisanten eens lekker eten en steun hierbij de jeugdstage in Bütgenbach.

Voor vele jeugdleden is dit het topmoment van het seizoen…

Onze chef-kok Willy Snoeckx en zijn team maken voor u een lekkere menu die geserveerd wordt op in onze Van Pelt Arena.

De 14e restaurantdag heeft plaats op 2 dagen.

Op vrijdag 16 februari (tussen18.00u – 20.00u) en op zaterdag 17 februari (tussen 11.30u – 13.00u of tussen 17.00u – 19.00u).

Voor al deze momenten wordt een reservatielijst opgemaakt dus op voorhand inschrijven is verplicht.

Yes, we zijn ‘in the air’ met onze Trooper-pagina. Vanaf nu kan iedereen online shoppen én ons steunen! Huh? Online shoppen en steunen? Hoe kan dat ? Wel, via onze trooperpagina:


1. Je surft naar http://www.trooper.be/amigos
2. Daar klik je op 1 van de banners van de partnershops
3. Je doet je aankoop bij één van de partner-shops en betaalt gewoon de normale prijs, géén euro extra.
4. Omdat je via de Trooper-pagina naar de shop surft, weet de shop dat je ons steunt.
5. Je aankoop is rond en onze club krijgt een percentje. Gemiddeld € 5 per aankoop van € 100.

Dus als wij 100 online aankopen doen via onze Trooperpagina, dan krijgt Amigos €500, als we 200 aankopen doen, €1000 …
Uiteraard willen we ook jullie inspanningen belonen, elk kwartaal zullen we de statistieken bekijken en roepen we de AMI-Trooper voor het afgelopen kwartaal uit die ook op een leuke attentie kan rekenen.

De meeste bekende online webshops zijn aangesloten bij het trooper netwerk waaronder :


* Massa’s electronica & veel meer in één van de 323 webshops (Coolblue)
* Het meest fantastische speelgoed (Fun / Bart Smit / Maxitoys)
* Een leuk weekendje weg (Booking.com, Cheaptickets, of Sunweb)
* Mooie kleren ( JBC, Torfs, De Bijenkorf, Etam, E5 Mode….)
* Een lekkere parfum / mooie make-up (ICI Paris XL, Online-Apotheek)
* Een cadeautje (L’Occitane, Proxis, Mamzel)
* Een aantal goeie flessen wijn (Wijnbeurs)
* En nog veel meer…

{Loadposition Troop-Article}

Nieuwe Sponsors

Go to top