PM2 

Zaterdag 10 november waren de trainingen voor onze kleinsten bijgestaan door de Peters en Meters onze spe(e)l(st)ers van Heren A / Dames A.

De training werd afgesloten met een pannenkoek voorzien door Heren A.

PM1 PM3

Dames- A speelde zijn eerste uitwedstrijd van het seizoen tegen Velvoc Veltem.  De jonge garde, met nog steeds enkele geblesseerden, kreeg de motor in de eerste set slecht aan de praat.  Veltem ging enthousiast van start en won de set met 25-20.  Een heel ander beeld in set 2, onze meisjes toonden hun mentale weerbaarheid en kregen de wedstrijd onder controle.  Ze werkten de set af met 15-25.  De ploeg leek de juiste flow gevonden te hebben en toch verliep set 3 weer moeizaam en was er een mooie opslagreeks nodig om de 23-25 op het bord te zetten.  In set 4 lieten onze A-dames zich niet meer verrassen, ze hielden Veltem stevig onder controle en haalden de wedstrijd binnen met een duidelijke 12-25.  

Ze halen hun vierde overwinning op 6 wedstrijden en staan op een mooie vierde plaats in de rangschikking.

DamesA artikelVeltem

 

 

Er wacht nu een vrij weekend en nadien een bekerweekend in en tegen Smash Lier (2°DIV).   Op Zaterdag 30 november wordt in de Arena Tongeren partij gegeven om 20.30. h.

Noteer alvast de datum van Zaterdag 14 december in jullie agenda.  Onze meisjes ontvangen dan VC Zoersel om in een rechtstreeks duel te strijden voor de titel: "ploeg van Zoersel".

Kom onze meisjes zeker aanmoedigen.  De club omkadert deze wedstrijd met een Catering waarbij Chef Willy en zijn team u culinair zullen verwennen.  Aarzel niet te lang om in te schrijven.

Vorig jaar werden onze HEREN B knap kampioen in 1° NATIONALE en forceerden zo een ticket voor LIGA B .  Met een, voor het grootste deel, kern uit de eigen Amigos-stal staan onze Heren A na vijf speeldagen op een mooie 5° plaats te blinken.

De laatste 3 wedstrijden werden winnend afgesloten.

Afgelopen weekend werd SYNETON DUVEL PUURS partij gegeven.  In de eerste set was het lang achtervolgen voor ons eerste Herenteam maar toen ze bij 19-19 gelijk kwamen, trokken ze door om Set 1 winnend af te sluiten. In een evenwichtige tweede set sloeg Amigos de kloof bij 16-13 en gaf die niet meer uit handen.  Puurs nam nog eens het voortouw in set 3 tot 14-15 want dan stoomden onze mannen door naar een vlotte matchwinst.

Setstanden: 25-23    25-21    25-20

De volgende drie wedstrijden zullen op verplaatsing betwist worden: Lendelede, Nivelles en Kruibeke.

Op Zaterdag 7 december om 20.30. h kunnen ze terug aangemoedigd worden in de eigen Amigos-Arena voor de wedstrijd tegen de Topsportschool uit Vilvoorde.

Het Team en staf  rekenen op een massale supportersaanwezigheid, be there !!!

H1 05112019

 

  

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top