Naar jaarlijkse gewoonte staat ook dit jaar de Kermis BBQ op het programma in de Van Pelt Arena op 25 augustus vanaf 17.30 Chef Willy zal samen met zijn team en een legioen vrijwilligers zorgen dat zelfs de grootste honger geen probleem is. Naast een berg gezonde groenten in buffet vorm zijn de twee gekende formules terug beschikbaar. 

  • Groot menu (saté, worst, kipfilet en steak) : 16 €/pp
  • Klein menu (saté, worst en kipfilet) : 14 €/pp

Inschrijven kan voor 23 aug via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of telefonisch bij Stijn Van Looveren (03/384 17 51 of 0496 52 27 26) uiteraard vind u ook inschrijvingstrookjes in de kantine van de Van Pelt Arena.

Zoals de traditie het wil zullen er die avond ook sportief enkele wedstrijden op het programma staan van onze Heren Liga A onder leiding van Eric Van Drom en het opkomende talent van Heren 2 met Peter Speckstadt als coach tegen het Puurs met enkele ex-amigo's.

BBQ

Met andere woorden het moment om kennis te maken met onze oude en nieuwe spelers/coaches, zomerverhalen te delen met vrienden en ploeg genoten of herinneringen op te disselen van vorig seizoen. Uiteraard sluiten we de avond af met een balleke muziek :-)

Ook willen we nu reeds meegeven dat op 30 september Heren 1 een driehoekstornooi zal spelen in de sporthal van Halle-Zoersel waar eveneens een het peterschap met de jeugdploegen in de verf zal gezet worden met een fotosessie. Deelnemers naast Amigos Heren A zijn Haasrode Leuven en het Nederlandse Volley Doetinchem.

Be There ! 

Met trots stellen wij jullie worksgroup voor als nieuwe sponsor. Worksgroup is een jong dynamisch bedrijf dat paraat staat voor uw werken op hoogte. Of het nu gaat over onmogelijke geachte snoeiwerken,  industriele schilderwerken in de hoogte, ijsvrij maken van uw bedrijfsterein,ramenwas of industriële cleaning van hoge constructies (en gebouwen) of rope access ... Het worksgroup team staat klaar om samen met u te bekijken om uw project tot een goed en veilig einde te brengen. 

Worksgroup paintworks Worksgroup winter logo 200Worksgroup Logo 200Worksgroup facility logo 200Worksgroup alpine logo 200

Wij danken Glenn en Stefaan alvast voor hun vertrouwen in Amigos ! Welcome on board !

JU13 artikel comprimé

 

Op zaterdag 12 mei was het D-day voor onze jongens U13. Na de winst in competitie en beker in de eigen provincie mochten ze deelnemen aan de Vlaamse jeugdeindronde in de kampioenenreeks. Er stonden vier wedstrijden op het programma tegen de provinciale kampioenen van de andere Vlaamse provincies, achtereenvolgens BVM Beveren, Rembert Torhout, Volley Haasrode Leuven en VTI Hasselt. Na de tweede plaats op de Jeugd Champions League achter VHL en juist voor Rembert Torhout (de enige twee ploegen waar we dit jaar al van verloren hadden) zou het een hele moeilijke opdracht worden om de Vlaamse titel binnen te halen. Maar het was tevens de enige mogelijkheid om nog naar het Belgisch kampioenschap te gaan: winnen in de kampioenenreeks en daarna de supercup winnen van de iets zwakker lijkende bekerreeks.

MU17bkk

JU13bkk

MU19bkkAMIGOS heeft er in het Waalse Gembloux een geslaagd kampioenschapsweekend opzitten.

Nieuwe Sponsors

Go to top