Als de nummer 2 (Noorderkempen) tegen de nummer 4 (Heren A) speelt dan is er  sprake van een topmatch.    

Heren A kijkt  terug op een mooie heenronde en is gemotiveerd om ook in het tweede deel van de competitie elke tegenstander het vuur aan de schenen te leggen. 

Een regionale derby is altijd speciaal en daarom nodigen we alle Amigos- én Noorderkempensupporters uit er een echte cupmatch van te maken.

Om in de juiste sfeer te komen koppelt de club een Catering-event aan deze wedstrijd.  

Als sportief aperitief spelen de Dames A om 17.30. h hun wedstrijd in de kwartfinale van de Beker Van Antwerpen tegen de Gelmers uit Hoogstraten.

Catering heren1 Noorderkempen 2020

                                                  

190913 H1 ploegfoto voorlopig1648

 

 

 

PM2 

Zaterdag 10 november waren de trainingen voor onze kleinsten bijgestaan door de Peters en Meters onze spe(e)l(st)ers van Heren A / Dames A.

De training werd afgesloten met een pannenkoek voorzien door Heren A.

PM1 PM3

Dames- A speelde zijn eerste uitwedstrijd van het seizoen tegen Velvoc Veltem.  De jonge garde, met nog steeds enkele geblesseerden, kreeg de motor in de eerste set slecht aan de praat.  Veltem ging enthousiast van start en won de set met 25-20.  Een heel ander beeld in set 2, onze meisjes toonden hun mentale weerbaarheid en kregen de wedstrijd onder controle.  Ze werkten de set af met 15-25.  De ploeg leek de juiste flow gevonden te hebben en toch verliep set 3 weer moeizaam en was er een mooie opslagreeks nodig om de 23-25 op het bord te zetten.  In set 4 lieten onze A-dames zich niet meer verrassen, ze hielden Veltem stevig onder controle en haalden de wedstrijd binnen met een duidelijke 12-25.  

Ze halen hun vierde overwinning op 6 wedstrijden en staan op een mooie vierde plaats in de rangschikking.

DamesA artikelVeltem

 

 

Er wacht nu een vrij weekend en nadien een bekerweekend in en tegen Smash Lier (2°DIV).   Op Zaterdag 30 november wordt in de Arena Tongeren partij gegeven om 20.30. h.

Noteer alvast de datum van Zaterdag 14 december in jullie agenda.  Onze meisjes ontvangen dan VC Zoersel om in een rechtstreeks duel te strijden voor de titel: "ploeg van Zoersel".

Kom onze meisjes zeker aanmoedigen.  De club omkadert deze wedstrijd met een Catering waarbij Chef Willy en zijn team u culinair zullen verwennen.  Aarzel niet te lang om in te schrijven.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top