Met de komst van Roeselare zaterdagavond (21/10) om 20.30 verwachten we meteen de kampioen van vorig jaar en titelkandidaat nr 1, onze mannen zullen echter gebrand zijn op een glansprestatie na de eerder mindere wedstrijd in Waremme. Mede door een geblesseerde Jeroen Oprins kwam de ploeg niet echt tot scoren daar. De mannen rekenen in ieder geval op de supporters om hen vooruit te stuwen en wie weet is een stunt wel mogelijk als de volleybal goden ons goed gezind zijn.... 

Na de midweek wedstrijd van woensdag 18/10 in Charleroi, zullen onze Dames aantreden tegen Michelbeke op zondag 22/10. Vrij onvoorspelbaar in deze jonge competitie waar Michelbeke zich zal positioneren, maar traditie getrouw zal het een beklijvend duel zijn tussen beide teams. De wedstrijd gaat uitzonderlijk van start om 19.00 en uiteraard hoeft u zich geen zorgen te maken rond dinner, ons keuken team zal zoals wekelijks paraat staan om u iets lekkers aan te bieden.

Vandaag vonden in Gent de lotings plaats voor de Beker Van België. Het lijkt bijna een klassieker te worden dat onze Dames als opponent Tongeren loten. De winnaar van Tongeren-Amigos zal aantreden tegen de winnaar van Michelbeke Gent. (Halve finale is dan tegen Oudegem)

Net als vorig jaar in de tweede ronde treden onze mannen aan tegen Aalst. De wedstrijddata zullen later bekend gemaakt worden.

U kon het eerder reeds lezen dat onze heren een schitterende zege boekten tijdens de Telenet Play Sports wedstrijd tegen Gent, voor die gelegenheid was er ook een walking dinner met een aantal potentiële nieuwe sponsors of klanten van sponsors die voor de eerste maal in contact kwamen met Amigos. Het was dan ook heel tof om onderstaande terug te vinden op één van onze Facebook pagina's.(om privacy reden hebben we post anoniem gemaakt).

 

pos feedback

Met het weekend in aantocht geven we jullie nog even graag een kort overzichtje van wat op de agenda staat. Vrijdagavond gaan we van start met een walking dinner (waar je nog tot 5/10 voor kan inschrijven via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.) gevolgd door de klapper van onze Heren 1 tegen Gent een wedstrijd uit de Euromillions Volley League die meteen ook live op Play Sports te zien is.

Zaterdag staan een heele hoop bekerwedstrijden voor de beker van Turnhout op het programma voor de gewestploegen.

En zondag is er dan ook het startschot voor de Liga A bij de Dames die van start gaat. Onze jonge groep gaat meteen aan de slag tegen kampioen Asterix Beveren. Na Dames 1 mogen ook Dames 2 aan de slag tegen Beerse.Uiteraard kunt u tijdens de wedstrijden ook weer genieten van een lekker hapje in de Amigos-Van Pelt Arena.

En voilla ... ook Jana is er klaar voor :-)

Jana is er klaarvoor

Nieuwe Sponsors

Go to top