CL 2019 MU19

Na het eerder behalen van de titel en promotie in 2° Divisie stond de talentvolle groep van het jeugdproject onder leiding van Robin Blondeel, Jeroen Rymen en Fons Anthonis voor een volgende test.

In deze paasperiode wordt de derde en laatste manche van de prestigieuze Jeugd Champions League afgewerkt.  Onze MU19 meisjes hadden voldoende  aan het bereiken van de finale om zeker te zijn van de eindwinst in dit jeugdtornooi over 3 manches.  Robin kon uit de Dames-B-kern geen beroep doen op Lotte (schoolreis), Nina  en Annelies (beiden geremd door blessures) en Emma (leeftijd), Luna Van Peer kwam de groep versterken.

De dag begon een beetje stroef tegen Noorderkempen, misschien zat het vroege aanvangsuur daar voor iets tussen, maar eens opgewarmd werd de maat genomen van de meisjes uit Vosselaar met 25-17 en 25-14.  Ze krijgen een kans op revanche tijdens de finales van de Beker Van Antwerpen én de Beker Van Turnhout.

In het tweede duel stond de groene garde van Mendo te wachten, een beetje onthoofd door het ontbreken van hun setter.  De eerste set ging vlot met 25-16 maar in de tweede moest er arbeid geleverd worden om met 25-22 aan het langste eind te trekken.

Twee overwinningen en de groepswinst zo goed als binnen. Hellvoc was het derde slachtoffer, volledig onder stoom werden de meisjes uit Hemiksem volledig zoek gespeeld in de eerste set.  Jade Vanderhallen slaagde erin een opslagreeks van 23 punten neer te zetten: 25-2 .  De tweede set ging meer gelijk op en eindigden onze meisjes met 25-15 winst.   De halve finale was binnen als reeks-winner.

Na de titel de volgende belangrijke opdracht van het jaar  : de halve finale winnen tegen concurrent Roeselare en de CL was binnen . De eerste punten van de wedstrijd hielden beide teams elkaar in evenwicht maar met de eindmeet in zicht nam Amigos het commando over en was de winst met 25-15 een feit.   Een taai Roeselare bleef aanklampen en uitstekend verdedigen maar moest tegen het einde van de tweede set de rol weer lossen, 25-19  en de Champions League Titel was binnen.

Door deze eindwinst plaatsen onze MU19 meisjes zich rechtstreeks als 1 van de 2 Vlaamse Teams die het Belgische Kampioenschap mogen bekampen.    Afspraak Zaterdag 18 mei in Torhout voor het BK.

Onze Jongens U15 en U17 verdedigen volgende week ook nog de Amigos Kleuren in de Jeugd Champions League

ZONDAG SPEELT HEREN A DE DERDE WEDSTRIJD IN HUN PLAY OFF_GROEP TEGEN HAASRODE LEUVEN.   TUSSENSTAND  1-1.

Amigoa Van Pelt small

 

                                                    INKOM AAN HALVE PRIJS: 5 EUR

           

                                                    AANVANG: Zondag 10 maart om  16.30. h

 

ZATERDAG 9 MAART PROBEERT HEREN B EEN STAP DICHTER BIJ DE TITEL TE KOMEN.

Om 20.30. h staan zij tegenover Tesla Lint in de Arena.

Wees erbij om hen in de laatste rechte lijn naar de hoofdprijs schreeuwen.

VERGEET JULLIE FEEST-OUTFIT  NIET OM NA DE WEDSTRIJD TE GENIETEN VAN MEXICAANSE RITMES ( en drankjes), BE THERE

mexican

 

 

mexican

Amigos heroriënteert zijn eerste ploegen.


Beste Amigos, leden, sponsors, supporters en sympathisanten,


Na enkele moeilijke maanden van hard werk achter de schermen dienen wij als bestuur jullie mee te delen dat Amigos volgend seizoen geen betalend volleybal meer zal aanbieden in de Arena.

Door het afhaken van enkele belangrijke sponsors en de hoge eisen in de Liga Heren-competitie kunnen wij dit financiëel niet meer verantwoorden tegenover de talrijke andere ploegen van onze traditieclub.

Het sportieve plaatje van onze eerste ploegen Heren en Dames zal de komende weken een nieuwe identiteit krijgen waarover wij u snel hopen te kunnen berichten.

Wij hopen op de verdere steun van al onze leden, sponsors en supporters om deze grote Amigos-Familie een club voor iedereen te laten blijven en waar onze kwalitatieve jeugdwerking, ondersteund door een ervaren trainersomkadering, centraal zal blijven staan.

Het Amigos Bestuur.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top